Powerproject

“Voima menestyvien projektien takana”

Maailmanluokan työkalu nyt Suomessa ja suomeksi! Powerproject on skaalautuva ratkaisu, niin ajan, rahan kuin resurssienkin hallintaan. Sitä käytetään laaja-alaisesti yksittäisten projektien ja projektisalkkujen hallintaan kaikilla projektitoiminnan aloilla – ympäri maailman.

Pääset nopeasti alkuun ja aikataulun piirtyy hetkessä.

Tehtävien piirtäminen onnistuu nopeasti ja helposti pelkällä hiirellä.

Voit suorittaa rajoittamattoman määrän ‘palauta’ toimintoja, jopa ‘tallenna’ tai ‘uudelleen aikatauluta’ toimintojen jälkeen.

Intuitiivinen ‘raahaa ja pudota’ toiminne resursseille, koodeille ym.

Näytä vain suunnitelman oleelliset osat aktivoimalla janakaavion eri osia: tehtävät, resurssit, kriittinen polku, lomat, riippuvuudet, jne.

Korosta tärkeää tietoa lisäämällä aikatauluun kommentteja, tekstiä, JPG ja GIF kuvia.

Saavuta täydellinen kontrolli tulostuksissa: sinä määrität missä haluat sivun vaihtuvan. Se mitä näet näytöllä, on se mitä tulostetaan.

Luo ja muokkaa riippuvuuksia taulukossa ja janakaaviossa.

Luo riippuvuuksia hiirellä piirtämällä, ilman riippuvuuslajin (AA, LL, jne.) kertomista. Tämä tekee tehtävien yhdistämisen paljon nopeammaksi.

Riippuvuudet tehtävien välillä on esitetty selvästi, mahdollistaen jokaisen riippuvuuden tärkeyden arvioinnin yhdellä silmäyksellä.

Luo kahden tehtävän välille riippuvuuksia, kuinka monta ja minkälaisia tahansa. Usein on tärkeää asettaa riippuvuus, ei ainoastaan tehtävän alkuun, vaan myös loppuun. Jos tehtävää on jatkettu tai se on osittain toteutunut, kaikki muutosten vaikutukset näytetään todellisina. Ohjelmistot, jolla ei tätä ominaisuutta ole, eivät näytä muutosten aiheuttamaa todellista vaikutusta.

Tee tarkka kriittisen polun analyysi milloin vain – yhdellä klikkauksella.

Navigoi riippuvuuspolussa ja editoi olemassa olevia riippuvuuksia nopeasti ja helposti.

Vältä useamman kalenterin käytöstä aiheutuvat ongelmat. Powerproject käyttää aina oikeaa kalenteria kun kaksi aktiviteettia, joilla on eri kalenterit, on liitetty yhteen. Powerproject antaa sinulle tarkkaa tietoa johon voit luottaa. Se käyttää edeltäjän kalenteria Alku-Alku riippuvuuksille ja seuraajan kalenteria Loppu-Loppu riippuvuuksille. Ohjelmisto ilman tätä ominaisuutta näyttää projektille virheellisen loppupäivämäärän.

Sinun ei tarvitse maksaa mitään katsoaksesi Powerproject tiedostoja. Ilmainen Project Viewer antaa jokaiselle mahdollisuuden avata, selata ja tulostaa Powerproject suunnitelmia ilman kuluja.

Käytä Project Vieweria myös Microsoft Project tiedostojen ja Oracle Primavera tiedostojen lukemiseen ilmaiseksi!

Jos sinulla on useampi käyttäjä, voit ostaa yhtäaikaisen lisenssin. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttäjät voivat käyttää samaa lisenssiä yli verkon, eri aikoina. Esim. 10 käyttäjän yhtäaikaista lisenssiä voi käyttää vaikka yli 30 henkilöä, joten sinun tarvitsee ostaa vain 10 lisenssiä 30 lisenssin sijasta. Mm. tämän ansiosta Powerproject on erittäin kustannustehokas ratkaisu.

Taltioi projektin edistyminen nopeasti ja helposti mobiililaitteilla.

Päivitä edistyminen koska tahansa ja missä tahansa. Verkkoyhteyttä ei tarvita edistymisarvojen taltiointiin, tiedot päivittyvät automaattisesti taas kun olet verkon alueella.

Paranna tarkkuutta poissulkemalla päivitysten uudelleen kirjoittaminen muistilapuista tai sähköposteista.

Taltioi toteutuneet päivät tapahtumille ja tehtäville, ei pelkkä valmistumisprosentti.

Ota valokuvia ja taltioi muistiinpanoja jotka voidaan yhdistää tiettyihin tehtäviin tai rakennusvaiheisiin.

Säästä aikaa ja tilaa Gantt-kaaviossa näyttämällä päällekkäiset toistuvat tehtävät samalla janaviivalla. Tällä vältetään tarve luoda tusinoittain tehtäviä eri riveille, suunniteltaessa toistuvia tehtäviä.

Tieto esitetään erittäin tiiviissä muodossa – käytä mieluummin yhtä sivua kuin useaa arkkia.

Esim. talon rakentamisessa yksittäinen rivi voi edustaa kerrosta (tai asuinhuoneistoa) ja tehtävät puolestaan rakennustyön vaiheita. Tämä lähestymistapa on myös tehokas viimeistelyvaiheisiin tai monikerroksisen rakentamisen esittämiseen.

Hankintavaiheet suunnitelman jokaiselle työpaketille voidaan eritellä tapahtumina yhdellä rivillä ja yhdistää rakentamistapahtumaan. Tämä tekniikka yhtenäistää hankinta- ja rakentamisvaiheet, sekä tuottaa ajantasaista tietoa vaadittavista päivämääristä suunnitteluryhmälle.

Avaa muiden ohjelmien tiedostot Powerprojectiin (Microsoft Project, Oracle Primavera P3 & P6, SureTrak, jne.).

Tallenna Powerproject tiedostot muotoihin jotka voidaan avata toisilla järjestelmillä ja voit näin helposti vaihtaa tietoa käyttäjien kanssa jotka työskentelevät eri ohjelmistoilla.

Helppo integraatio kustannuslaskennan-, kirjanpidon-, ERP-, laskutus-, toiminnanohjausjärjestelmän ja BIM työkalujen kanssa.

Powerproject BIM mahdollistaa sen, että voit luoda 4D suunnitteluympäristön tarkastelemalla 3D mallia läpi ajan, kaikki yhdellä ammattimaisella projektinhallintajärjestelmällä, yhdellä sovelluksella.

Yhdistetty IFC tiedosto ja aikataulu ovat jouheassa ja tehokkaassa vuorovaikutuksessa keskenään, poistaen inhimillisen erehdyksen mahdollisuuden.

Raahaa ja pudota objekteja 3D näkymän ja Gantt kaavion välillä.

Vertaa “suunniteltu” ja “toteutunut” aikataulusuunnitelmia havainnollisessa 3D maailmassa.

Korosta eri ammattialojen urakoitsijoiden työ värikoodeilla. Värikoodit näytetään selitteenä tulosteella joka mahdollistaa erityisten tehtävälistojen luomisen jokaiselle aliurakoitsijalle – helposti ja nopeasti

Urakoitsijat eivät tarvitse Powerprojectia tehtävälistojen lukemiseen – voit lähettää heille
sähköpostitse Powerproject tiedoston, jonka he voivat avata ilmaisella Project Viewer:lla !

Pyydä urakoitsijoita päivittämään suunnitelmansa joko Powerproject:lla tai vielä edullisemmalla EasyPlanner:lla. Voit automaattisesti päivittää muutokset omaan projektiisi ilman tiedon uudelleen syöttämistä.

Hallitse keskitetysti kaikkia projektejasi (projektisalkkuasi) optimaalisella tehokkuudella.

Tehosta yhteistyötä mahdollistamalla useiden ihmisten pääsyn ja työskentelyn samassa projektisuunnitelmassa – samaan aikaan.

Allokoi ja seuraa resursseja läpi useiden projektien paremman tuottavuuden ja tehokkuuden saavuttamiseksi.

Valvo projektin kustannuksia, tuloja ja kassavirtaa läpi projektiesi.

Tuota asiakkaille ja ylemmälle johdolle automatisoitujen raporttien ja visuaalisten näkymien avulla elintärkeää, tarkkaa ja ajan tasalla olevaa liikkeenjohdon tietoa. BI-raportointi.

Edistymä näytetään erillisellä värillä jokaisella edistymisjaksolla. Sinä päätät edistymäjaksojen pituudet: viikkoja, kuukausia jne.

Tieto kirjatusta toteumasta tietyllä jaksolla säilytetään, jopa silloinkin kun tehtävä on valmistunut.

Luo rajaton määrä tavoitteita kuvakaappauksena projektistasi, jotta voit verrata edistyvää projektia mihin tahansa aikaisempaan vaiheeseen.

Tavoiteversiot ovat kopioita koko projektista, eikä vain kopiota keskeisistä tiedoista; joten esim. muutokset keskinäiseen riippuvuuteen tai kalenterin työaikaan voidaan jälkikäteen esittää eikä niitä menetetä.

Yli 80 000 rakennusalan ammattilaista (yritystä) ympäri mailman käyttää Powerprojectia menestyäkseen paremmin kuin kilpailijansa.

Powerprojektia on käytetty joidenkin maailman monimutkaisimpien rakennusprojektien toteuttamisessa mm. Euroopan korkeimman rakennuksen London Shard:n rakentamisessa. Muita kohteita ovat mm; Jumeirah Park, Dubai; Reichstag, Berliini; Petronas Towers, Malesia; Durban kansainvälinen lentokenttä ja paljon paljon muita merkittäviä rakennusprojekteja joista annamme mielellämme lisätietoa.