Tuotevalikoimamme koostuu laadukkaista projektinhallinnan työkaluista,

jotka soveltuvat niin pienille kuin suurille yrityksille!


PlaNet

PlaNet-projektihallintaohjelmisto soveltuu niin isojen kuin pientenkin projektien hallintaan. Sillä tehdään hetkessä valmiiseen taulukkopohjaan ensimmäinen aikataulu ja tulostetaan se paperille. Tämä on alku, josta PlaNet kasvaa käyttäjän ja vaatimusten mukaan. PlaNet on saatavilla vain Windows käyttöjärjestelmään.

Siirry tuotesivulle tai lataa Demo!

PlaNet+

PlaNet+ on tarkoitettu erityisesti rakennushankkeiden suunnittelun ja ohjauksen apuvälineeksi. PlaNet-ohjelmiston ominaisuuksien lisäksi sillä laaditaan projektin paikka-aikakaavio sekä hankinta- ja kalustoaikataulut sekä seurantaan projektin etenemistä seurantamatriisilla. PlaNet+ on saatavilla vain Windows käyttöjärjestelmään.

Siirry tuotesivulle tai lataa Demo!

Scudo Pro

Scudo Pro on toimialariippumaton ratkaisu projektien kustannusten hallintaan. Ratkaisu on täysin selainpohjainen – eikä vaadi erillisiä asennuksia käyttäjän päätelaitteelle (PC, tablet-tietokone, älykännykkä, jne.). Se ei myöskään ole käyttöjärjestelmäriippuvainen, vaan toimii kaikissa käyttöjärjestelmissä, jossa vain on internet selain – Windows, Mac, iOS, Android, UNIX, jne. Scudo Pro’lla hoidat myös rakentamispalveluihin liittyvät kuukausittaiset ilmoitukset verottajalle.

Siirry tuotesivulle!

Powerproject

Maailmanluokan työkalu nyt Suomessa ja suomeksi. Powerproject -projektinhallintaohjelmisto on edullinen, yksinkertainen ja helppokäyttöinen janakaavio-työkalu, mutta tarvittaessa siitä kasvaa lisäosien kautta koko konsernia palveleva konaisuus BI raportteineen ja palvelinympäristöineen. Saat edullisesti tuotteen, joka laajentuu yrityksesi kasvun myötä, tarjoten aina optimaaliset työkalut käyttöösi.

Powerproject yhdistää BIM maailman, aikataulutuksen ja kustannukset. Ohjelmiston tarjoamat työkalut mahdollistavat mm. tietomallissa olevien rakennusosien jäsentämisen ja aikataulutuksen halutulla tavalla. Voit seurata BIM mallin välityksellä rakennuskohteesi valmistumista tietyssä aikatauluvaiheessa; tallentaa rakentumisen vaiheet vaikka videotiedostoksi, jne. Powerproject hyödyntää BIM (Building Information Model) tietomallia ja avointa IFC -tiedostomuotoa (Industry Foundation Classes).

Siirry tuotesivulle

Tarjouspyyntö

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Klikkaa tästä!

Alla olevat tuotteet edustavat vanhempaa tuotekategoriaamme, joista omaamme vielä vankan osaamisen !

 


CMPro5: työkalu projektien kustannusohjaukseen

CMProR: Hankeseurantatyökalu rakennuttamiseen

ProEst: Kustannusarvio-, urakka- ja tarjouslaskenta sekä tarjousvertailut

Voyant, PlaNet Analyst, CMPro Analyst: Projektisalkun tilanteen raportointi työasemaan, intranettiin ja internettiin.

ProcuMent: Hankintojen- ja hankkeiden hallinta Projektihankintojen kokonaisvaltainen hallinta tarjouslaskennasta loppuraportointiin asti.

ProConcept: Laaja kokonaisratkaisu rakennushankkeiden hallintaan rakennusliikkeille, urakoitisijoille sekä vastaavaa toimintaa julkisella sektorilla harjoittaville tilaaja-tuottajille.