Koulutus / Tuki


Tuotetukemme palvelee numeroissa:

+358 10 309 4257 ja

+358 10 309 4268

sekä sähköpostiosoitteessa

support-ic@selltracon.fi

PlaNet ja CMPro tuotteille järjestämme myös (asiakaskohtaisten koulutusten lisäksi) yleisiä perus- ja jatkokursseja hintaan 550 €/hlö/pv (sis. koulutuksen, tilat, kahvit, lounaan, kurssimateriaalit sekä PlaNet+ ohjelman ja PC:n koulutuksen ajaksi). TUPA-asiakkaat pääsevät kursseille hintaan 385 €/hlö/pv. Kurssivahvistukset lähetetään osallistujille noin viikkoa (1) ennen kurssin ajankohtaa.


Koulutukset toteutetaan joko asiakkaan yksilöityjen tarpeiden mukaisesti tai vakioitujen kurssiohjelmien mukaan – tai näitä yhdistelemällä. Asiakkaan oma tarve on aina koulutuksen suunnittelun lähtökohta. Tulemme sinne missä käyttäjätkin ovat tai vuokraamme tarpeen mukaan koulutus- ja ATK-tilat läheltä asiakasta.

Kurssiajankohtamme HELSINGISSÄ ovat:

21.4. PlaNet peruskurssi

20.5. PlaNet peruskurssi

4.6. PlaNet peruskurssi

12.6. PlaNet jatkokurssi

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe
Kurssi-ilmoittautuminen

Ilmoita tässä valitsemasi kurssi

Mikäli tarvitsemaasi koulutusta ei listalta löydy; ota yhteyttä niin luomme tarpeitasi palvelevan koulutuskokonaisuuden kurssiohjelmineen. Ohessa on muutamia vakioituja kurssiohjelmia osalle myymistämme tuotteista.

– PlaNet peruskurssin ohjelma
– PlaNet jatkokurssin ohjelma
– PlaNet+ kurssin ohjelma
– CMPro5 kustannuslaskenta kurssiohjelma
– CMPro5 kustannusvalvonta kurssiohjelma
– CMProR ohjelma

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi, ilmoita siitä viimeistään 10 työpäivää ennen kurssin alkua. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin, veloitamme kuluja seuraavasti: 10-6 työpäivää ennen kurssin alkua, veloitamme 50% kurssin hinnasta. 5-0 työpäivää ennen kurssin alkua, veloitamme koko kurssimaksun. Peruutusilmoitus tulee tehdä kirjallisesti. Alun perin nimetyn osanottajan voi yritys vaihtaa niin halutessaan kuluitta.

Noudatamme kaikissa palvelu- ja lisenssitoimituksissa IT2015 sopimusehtoja.

Ota yhteyttä meihin puhelimitse (puh. +358 10 309 4250) tai sähköpostitse (info@selltracon.fi).